înscriere program albume foto

Academia de vară Forum IT 2012

Bine ați venit pe saitul ediției 2012 a taberei noastre de informatică. Au trecut 7 ani de la prima ediție și experiența acumulată ne îndreptățește să ne facem planuri tot mai mari. :) În acest an prezentările partenerilor noștri vor fi însoțite și de ateliere IT bogate de informații utile, esențiale pentru cei care doresc să se specializeze în acest domeniu. Desigur, informațiile pe care le veți obține în această ediție vor fi doar un punct de pornire în direcția corectă, că nu ne-am propus să vă stricăm vacanța cu un program ultra-geeky.

Și ca să bifăm din plin și distracția, vă propunem filmarea clipului "Rammstein - Mein Land" - în versiune IT, desigur. ;) La finalul taberei vom avea și un videoclip-amintire în care vă invităm să participați, așa că pregătiță-vă costumația adecvată rolului pe care îl doriți și haideți la distracție!

Pagina de înscriere vă așteaptă cu legături utile spre informațiile de care aveți nevoie și cu o secțiune de comentarii pentru întrebări suplimentare.

 
29 May 2012; 3:51

Înscrierile sunt deschise

3, 2, 1, START!
După pregătiri organizatorice, negocieri și hățișuri tehnice am ieșit la liman cu saitul Academiei de vară Forum IT 2012, pregătit pentru înscrieri. :)
Cu o deosebită plăcere vă anunț că în acest an vom sparge tiparele vechilor ediții prin ateliere IT la care merită să participați chiar dacă sunt organizate în partea opțională a programului. Am ales intenționat acel interval orar ca să vă ferim de maximele de radiație solară, așa că ne vom încinge creierele la umbră, după care vom ieși la plajă, apă și alte distracții.
Evident, programul taberei este în curs de elaborare, iar pe măsură ce vom stabili detaliile finale cu partenerii vom adăuga elementele de program la locul lor. Dacă ați dat Like paginii facebook Forum IT veți fi automat anunțați când publicăm acolo modificările de program. ;)