Academia de vară Forum IT

Aniversare 5 ani

 
 

501441

BizSpark Network Partner

 

Bine aţi venit la
Academia de vară Forum IT

Academia de vară Forum IT este o tabără anuală de informatică, cu un program mai special.


Punctul central de atracție al evenimentului este oportunitatea de a avea întâlniri cu experți din marile companii de IT, prezente în România sau din străinătate, pentru a afla care sunt noile tendințe în domeniu, care este stadiul tehnologiei și ce urmează să apară pe piață în următorul interval de timp. Totodată, Forum IT oferă șansa identificării unor oportunități de afaceri sau a unei slujbe în domeniu. Deși nu ne propunem să oferim cursuri care să completeze programa școlară, considerăm binevenite sesiunile de schimb de experiență și în acest sens avem și invitați în măsură să contribuie consistent la discuții. De altfel, ediția aniversară a 5 ani este gândită în mod special interacțiunii dintre participanți, prin ateliere pe diverse teme din IT.
 

Ultimele ştiri

 • Înapoi la treburi :) [ştirea completă...]

  1 septembrie 2010; 08:09:36 Vă mulțumim tuturor pentru bucățica de vacanță petrecută alături de noi. :) Poate că programul încărcat v-a obosit, dar sperăm că v-ați simțit bine la malul mării. La fiecare ediție am încercat să fie mai bine, de fiecare dată ne-am dorit să fi durat mai mult și, tot ca de fiecare dată, facem bilanțul și lista de subiecte noi de discuție pentru ediția următoare.

  Așa cum ne-am dorit, anul acesta a fost mai special. Am făcut poze împreună, am ieșit la distracție împreună, v-am pus la muncă și la joacă - în schimbul premiilor - și ne-am încheiat vacanța cu zâmbete pe buze și cu speranța că ne vom revedea la anul. Frumos ar fi fost ca toată lumea să ia distracția în serios și să nu lase imperfecțiunile să strice buna dispoziție... Tot e bine că majoritatea dintre noi au reușit să o facă și ne-am întors acasă cu dorința reîntâlnirii. :) Pozele realizate pentru Microsoft Photosynth au fost publicate aici, iar completările le putem transfera între noi pe diverse căi (detalii prin e-mail).

  Le adresăm mulțumiri speciale partenerilor noștri de drum lung: Microsoft, ASUS, Intel și INES, care au fost și sunt pilonii de rezistență ai suportului acordat Asociației Forum IT încă de la prima ediție a taberei sale de informatică.
  Să ne revedem cu bine la ediția următoare! ;)

  --Nicu
 • Final de pregătiri [ştirea completă...]

  18 august 2010; 16:21:37 Toate persoanele înscrise la Academia de vară Forum IT 2010 au primit un mesaj cu informațiile finale pentru participarea la eveniment. Iată rezumatul:

  1. Participanții au primit regulamentul complet în format electronic, iar minorii vor trebui să îl aducă semnat de părinți sau tutorii legali.

  2. Toți participanții trebuie să se prezinte la Complexul de la Eforie Sud cu o adeverință de la medicul de familie, care să ateste că sunt clinic sănătoși.

  3. Complexul va avea pază, salvamari și punct de prim ajutor, deci cu puțină atenție toată lumea se va simți bine și în siguranță.

  4. Haideți cu aparate foto! Microsoft ne-a lansat invitația de a folosi Photosynth pentru realizarea de panorame foto la mare, ca să rămânem cu amintiri frumoase și deosebite. Cu cât mai multe aparate și fotografii din unghiuri diferite (din aceleași locații), cu atât mai bine. ;)

  --Nicu
 • Noutăți din front [ştirea completă...]

  30 iulie 2010; 15:58:05

  1. Am primit prin e-mail câteva întrebări legate de informațiile deja publice. Înainte să ne contactați vă rog să vă asigurați că ați citit cu atenție ghidul de participare, programul și informațiile de pe pagina de înscriere.

  2. Am fost întrebat dacă localnicii care își asigură masa și cazarea pot participa la Academia de vară Forum IT. Răspunsul este da, cu mențiunea că în acest caz contribuția de participare este în acest caz 100 de lei și îi rugăm pe cei interesați ca la înscriere să completeze în câmpul Observații că își asigură masa și cazarea.

  3. Săptămâna următoare vom stabili câteva detalii importante despre programul Microsoft, care va fi și mai bogat în acest an. Momentan muncim la ele, iar primele rezultate o să le publicăm de îndată ce vor fi bătute în cuie.

  --Nicu
Ediţii:
2005
2006
2007
2008
2010