Tabăra Forum IT 2007Breaza, 21-27 august 2007
Home Ştiri Program Înscriere Presă Parteneri Forum Căutare Despre noi Contact
Tabara Forum IT
Bine ați venit!

Tabăra Forum IT este o tabără anuală de informatică, cu un program mai special. Ea nu își propune să ofere cursuri care să completeze programa școlară, ci oferă participanților oportunitatea de a avea întâlniri cu experți din marile companii de IT, prezente în România sau din străinătate, pentru a afla care sunt noile tendințe în domeniu, care este stadiul tehnologiei și ce urmează să apară pe piață în următorul interval de timp. Totodată, Forum IT oferă șansa identificării unor oportunități de afaceri sau a unei slujbe în domeniu.

Tabăra ține cont și de faptul că este totuși un eveniment de vacanță, motto-ul "IT la iarbă verde" sugerând dorința noastră de a vă scoate la aer, la pădure, pe munte, fără a vă lipsi de plăcerea utilizării calculatorului. Excursii diverse vor completa programul și noi prieteni, cu preocupări asemănătoare, vor face deliciul unei săptămâni de tabără!

Suntem convinși că, participând, veți avea numai de câștigat! Vă invităm pe site!
Asociaţia Forum IT Asociaţia Spare Time Group Autoritatea Naţională pentru Tineret Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei Comisia Naţională a României pentru UNESCO
Asociaţia Forum IT Asociaţia
Spare Time Group
Autoritatea Naţională
pentru Tineret
Ministerul Comunicaţiilor
şi Tehnologiei Informaţiei
Comisia Naţională a României
pentru UNESCO
Newsletter
Ediţiile precedente
Ediţia 2006 Ediţia 2005